petak, 19. studenoga 2010.

Primjer mjesečnog fuzoskopa baziranog na fuzoskopskom oktogonu

Fusisivač (21.3. – 21.6.)
Ljubav: Ušli ste u ledenu sjenu planeta Fusrana koji je na taj način u potpunosti zaklonio utjecaj seksualno orijentiranog planeta Fuzgoja. Planet Fustinjak se sramežljivo ukazuje kao žuta fleka na padobrankama i za očekivati je da će uskoro suzbiti utjecaj planeta Fusrana što slobodnim Fusisivačima može značiti samo jedno – daljina skriva razloge vaših mokrih snova. Potražite stoga daljinu. Fusisivače u vezi očekuje stabilan period s lošim predznakom za što je kriv već spomenuti planet Fusran u kombinaciji sa utjecajem 2. fustracije na 5. fustraciju u kojoj se vaš znak trenutno nalazi. Voljena osoba neće u potpunosti shvatiti vaše potrebe pa po potrebi učinite nešto lijepo – uzmite sauger u ruke, sredstvo za čišćenje sanitarija ili nešto tome slično.
Posao: Pokušajte se skoncentrirati na ono bitno. Igranje na zicere uz male uloge vam je isplativo jedino ako nemate za kavu. Proučite lige iz egzotičnih zemalja i igrajte na favorite. Planet Fuzlak je daleko stoga ne očekujte previše.
Zdravlje: U zadnje vrijeme ne vidite prste na nogama. Pripazite stoga na unos elemenata u tragovima. Češljajte se češće.
Savjet dana: Ruke ponekad mogu poslužiti i za nešto više od onog za što ih vi koristite.

Fuzgavac (22.6. – 22.9.)
Ljubav: S obzirom da ste u 7. fustraciji sa sekundarnim utjecajem 3. fustracije za očekivati je da ćete imati pune ruke posla. Slobodni Fuzgavci će zbog snažnog utjecaja planeta Fuzgoja biti izrazito omiljeni među suprotnim spolom i predlažemo da to iskoristite za svoje dobro jer planet Fuzgoj je rijetko u tako dobroj korelaciji sa 7. fustracijom. Kod vezanih Fuzgavaca doći će do obnavljanja već zaboravljene romanse, tu i tamo ćete skrenuti pogled sa ekrana i shvatiti da pored vas netko lakira nokte jer ćete osjetiti agresivan miris laka. Pripremite voljenoj osobi ukusnu večeru i fokusirajte se na nju. Vi to možete!
Posao: Zbog solidnog utjecaja planeta Fuzlaka odigrajte nekoliko izuzetno rizičnih parova egzotičnih liga. Posebno se to odnosi na parove u kojima je favorit domaćin. Koeficijent između 9 i 10 je izvanredan izbor u kombinaciji sa pet zicera.
Zdravlje: Pojavit će se problem sa zanokticama, ali ćete to riješiti zubima. Vrijeme je da napokon sanirate karijes na šestici. Pripazite da preko vikenda jedete više gomoljastog ploda.
Savjet dana: Potražite dućan u kojem prodaju pregače i kupite onu koja na sebi ima otisnute ženske noge sa halterima i crnim donjim rubljem.

Fuzdovan (23.9. – 21.12.)

Ljubav: Kada su te stvari u pitanju svaki Fuzdovan će reći da je taj osjećaj precijenjen, ali kada je u pitanju tijelo žene savršenih proporcija onda se stvari mijenjaju. Planet Fuzgoj je iza vas, a u provm planu je planet Fustinjak što znači da ćete se morati daleko više potruditi oko nekih stvari da bi se ostvarilo ono što želite. Promijenite način češljanja jer frizura je u nekim religijama ogledalo duše. Žene koje vam nisu zanimljive pronaći će u vama ono što su tražile u propalim vezama i to će vas zaplašiti. Trenutačno na vas utječe planet Fuzlak koji se nalazi u 8. fustraciji sa tendencijom ulaska u Fuzište pa zaklanja planet Fuzgoj koji polagano prilazi vašoj četvrtoj fustraciji. Slobodni Fuzgavci neka ne očekuju ništa na ljubavnom planu, a oni u vezi još manje jer će im voljena osoba prigovarati zbog nekih drugih stvari.
Posao: Budući da je planet Fuzlak blizu Fuzišta vrijeme je da se pomnije posvetite klađenju. Sve što ćete izabrati biti će puni pogodak. Naravno, budite lucidni u procjenama i nemojte izazivati sreću. Nemojte se petljati u Škotsku 3. nogometnu ligu i brazilsku odbojku na pijesku.
Zdravlje: Utjecaj planeta Fusprkosa utjecat će na vaš neodređeni stav prema zdravlju. Krećite se više.
Savjet: Obiđite nekoliko kladionica i time ćete 'ubiti nekoliko muha jednim udarcem'. Kretat ćete se, a i povećati šanse za dobitak.

Fustolov (22.12. – 20.3.)
Ljubav: Već neko vrijeme nemate nikakvih kriterija kada je u pitanju suprotni spol. Slobodni Fustolovi uglavnom suprotni spol koriste po potrebi i ne razmišljaju o osjećajima s kojima druga strana ulazi i te odnose. Već neko vrijeme ste pod jakim utjecajem planeta Fustinjaka koji se iznenađujuće dugo kreće oko samog Fuzišta i dodiruje fuzdanicom. Također, planet Fuzgoj je zaklonjen dvama planetima, gotovo je neprimjetan i nalazi se u 2. fustraciji što definitivno nije dobar znak za zaljubljene i one koji to žele postati. U perspektivi se vide pomaci koji će se kasnije pokazati kao vrlo važni i odlučujući. Fustolovi u vezi će češće putovati što će voljenoj osobi dati pregršt prilika da bude još sretnija, a vam još više prilika da degustirate pivo.
Posao: Još uvijek su ziceri za vas najbolji izbor. Na žalost, planet Fuzlak je daleko, a planet Fusprkos u 6. fustraciji što znači da je neodređenost neminovna. Morat ćete pokušavati stoga pokušajte sa stranom košarkom i ženskim tenisom i to onim koji se održava na kontinentima lijevo od nultog meridijana. Podignite ulog jer ćete tako nadoknaditi gubitke iz prošlih vremena.
Zdravlje: Pamtite i bolje dane. Obratite pažnju na lijevi lakat koji zbog vašeg aktivnog života sve više trpi. Masirajte stopala kremom svaku večer i smanjit će vam se apetit.
Savjet dana: U šoping centru na kraju dana kupite digitalnu vagu da vas vrati u stvarnost. Nemojte se vagati dok ne dođete kući.

Nema komentara:

Objavi komentar